A Malomgyártó Kft. elődje 1988-ban kezdte meg működését gmk formájában. A gmk. egy osztrák cég beszállítójaként gyártott kis asztali malmokat.
1991-ben alakult meg az Malomgyártó Kft. Cégünk 100 %-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás. A rengeteg munka, eltökéltség és fejlesztés eredményeként a kft. saját fejlesztésű és új technikai megoldásokat alkalmazó malmokkal is megjelent mind az export, mind a belföldi piacon. Ekkor a cég már négy országba, hat partnernek szállította a továbbfejlesztett technológiával tökéletesített asztali őrlőgépeket. A társaság fő terméke a malom lett.
A fa alkatrészek gyártásán túl az elektronikai részek beszerelése is a műhelyben történik. A cég folyamatosan igyekszik eleget tenni a legmagasabb minőségi elvárásoknak, így anyagi erő függvényében minden évben törekszik gépparkja modernizálására. A számítógépes (CNC) vezérlésű eszterga és marógépekkel történő megmunkálás kizárja az emberi hibatényezőt, ezáltal mintegy biztosítja az alapanyagok szerelés előtti pontos megmunkálását, az alkatrészek csereszavatosságát.
Munkatársaink szakértelmét malmaink összeszerelésére, azok pontos beszabályozására fordítjuk.
A cég indulása óta történő folyamatos magas minőségű munkavégzés, az elmúlt évek tapasztalata, a fejlesztések, és a termékek érezhető minőségjavulása mögött stabil megbízható szakembergárda és vezetés garantálja a vevői elégedettséget.

A kezdetek óta alapvető fontossággal bír számunkra, hogy alapanyagainkat és alkatrészeinket Magyarországról ill. magyar gyártóktól szerzzük be. 
Ezen törekvésünk azóta is folyamatos és kulcsfontosságú, melynek eredményeként malmaink átlagosan 99%-ban magyar erőforrások felhasználásával készülnek és 100%-ban magyar gyártásúak!
A gyártás során  igyekszünk elkerülni és ahol csak lehet kiküszöbölni a műanyagok használatát, így csakis a minimálisan szükséges mennyiségűt  használjuk fel belőle.
Malmaink ezért átlagosan 99,5 % -ban, míg egyéb kiegészítő termékeink 100% műanyag mentesek!


A
malmokon kívül, azok kiegészítőiként is használható sokféle tároló, előkészítő, tálaló edényt is gyártunk: gabonazsákokat, fatálakat, fahordókat különböző méretben. Továbbá lisztkanalat, diótörőt.

Kialakításunknál jellemző a malmainknál alkalmazott precizitás és esztétikai megjelenés.

Napjainkban felettébb nagy hangsúlyt kap az egészséges életmód, ill. ennek mintegy részeként az egészséges táplálkozás. Társasságunk szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy minél több család háztartásának lehessenek hasznos kiegészítői malmaink, melynek segítségével mindig enzimekben gazdag, friss lisztből készült ételek ill. kenyér és sütemény kerüljön a családok asztalára.